- شنبه 1402/05/14 - 16:15
- 164
- 0 دیدگاه
- اخبار ورزشی ,
با صحبتهای بین دو نیمه برگشتیم و بازی را گرفتیم/ با حضور تماشاگران ۶نفره بازی کردیم

هروز عظیمی بازیکن ملی پوش مس سونگون در مورد بازی دیروز این تیم برابر پالایش نفت بندرعباس به خبرنگاران گفت: بازیهای اول فصل بخاطر شناخت کمی که حریفان نسبت به همدیگر دارند سخت است و از طرفی مس سونگون تیم قهرمان فصل گذشته است و همه تیم ها با انگیزه مضاعفی جلو ما صفآرایی میکنند.
او افزود: نیمه اول روی غافلگیری نتیجه را به تیم خوب بندرعباس واگذار کردیم که صحبتهای بین دو نیمه کادرفنی باعث شد نیمه دوم به بازی برگردیم و بتوانیم ۳ امتیاز ارزشمند این دیدار خانگی را کسب و به تماشاگران پرشورمان تقدیم کنیم.
عظیمی در مورد دو گل تاثیر گذار خود گفت: مهم پیروزی تیم است نه گلزنی شخصی خاص. ما یک تیم هستیم و برای یک هدف میجنگیم. گلزنی من هم در دیدار دیروز حاصل تلاش همه بازیکنان بوده و خوشحالم که سهم اندکی در این پیروزی داشتم.
این بازیکن جدید مس سونگون در مورد حضور پرشور تماشاگران گفت: اصلا انتظار نداشتیم که این تعداد تماشاگر داشته باشیم. وقتی برای گرم کردن وارد سالن شدیم و تماشاگران را دیدم واقعا تعجب کردم. دیروز تشویق بیامان تماشاگران باعث شده بود داخل زمین ۶نفر باشیم و امیدوارم تا آخر فصل با حضور پرشور تماشاگران بتوانیم دوباره قهرمان شویم و کاپ قهرمانی را تقدیم مردم خوب آذربایجان کنیم.
عظیمی در مورد تیمملی فوتسال هم گفت: هر بازیکنی آرزوی پوشیدن تیمملی کشورش را دارد و من هم از این قاعده مستثنی نیستم و همه تلاشم را می کنم تا نظر سرمربی تیم ملی را جلب کنم.
ارسال دیدگاه