پايان قدرت نمايی اراذل واوباش در آذرشهر

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تیمورلو نیوز معاون فرهنگی اجتماعی استان آذربایجان شرقی از دستگیری اراذل و اوباش سابقه دار و زندانی متواری با تلاش و از جان گذشتگی م...
پايان قدرت نمايی اراذل واوباش در آذرشهر

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تیمورلو نیوز / معاون فرهنگی اجتماعی استان آذربایجان شرقی از دستگیری اراذل و اوباش سابقه دار و زندانی متواری با تلاش و از جان گذشتگی ماموران انتظامی شهرستان آذرشهر خبرداد.

▫️سرهنگ"هاشم شعفی"در تشريح جزئيات اين خبر افزود: دستگیری اراذل و اوباش سابقه دار و زندانی متواری با تلاش و از جان گذشتگی ماموران انتظامی شهرستان آذرشهر خبرداد.

▫️این مقام انتظامی در ادامه گفت:با کسب خبر مبنی بر اینکه یک نفر متهم که به اتهام فرار از زندان، تیراندازی علیه مأموران، تهدید آنان، باجگیری با اسلحه گرم و حمل سلاح جنگی غیرمجاز تحت تعقیب است ؛ در سطح شهر در حال پرسه زنی است سریعا ماموران جهت دسنگیری وی به محل اعزام شدند.

▫️وی افزود: متهم با مشاهده ماموران از مغازه خارج و با یک قبضه کلت کمری شروع به تیراندازی به سمت مأموران کرد که مأموران نیز با رعایت قانون بکارگیری سلاح و موارد ایمنی اقدام به تیراندازی نموده و متهم را زمین گیر و دستگیر کردند.

▫️سرهنگ شعفی در ادامه افزود: متهم دستگیر شده، جهت مداوا توسط اورژانس به بیمارستان آذرشهر منتقل و در بازرسی از وی تعداد یک قبضه کلت کمری و تعداد 2 خشاب با تعداد 17 تیر کشف و ضبط شد.

▫️وی بر ادامه همکاري و تعامل مردم با پليس استان تاکيد و تصريح کرد: انتظار پليس از مردم همکاری و تعامل بوده و از شهروندان درخواست داريم در صورت مشاهده هر گونه حرکات غير متعارف از افراد مخل نظم و امنيت عمومي را در اسرع وقت با شماره های 110 و 197 به پليس اطلاع دهند.